Matinformation

Future Cup värdesätter matens betydelse för deltagarna. För oss är det viktigt att ni får god och nyttig mat under hela cupen. Vi har därför egna anställda kocker som lagar maten i våra kök.

Alla måltider serveras i skolmatsalar.

Serveringsställen 

Frukost för övernattande lag serveras på förläggningen ni övernattar på. Hotell äter frukost på hotellen medan övernattande lag på skola äter frukost på den skolan de bor på.

Lunch och middag serveras på alla våra skolor. Övernattande lag som bor på skola äter sina måltider på den skolan de bor på.
Hotellagen äter frukost på hotellet de bor på och övriga måltider på antingen Burgården eller Katrinelundsgymnasiet.

Öppettider Matsal 

Frukost: 06:30-10:00

Lunch: 11:00-15:00

Middag: 17:00-21:00


Kontaktperson för våra kök är:
Johanna Danielsson 
Tel: +46 704 28 38 03

Lunchkuponger 

Har ni en extra ledare eller förälder som vill följa med och äta med barnen på skolan? Dels kan ni innan cupen köpa till  lunchpaket för 2 dagar 150 kr eller 3 dagar för 200 kr. 
Detta kan även lokala lag och lag som pendlar boka på sig om man vill.
Ni mailar till jesper@futurecup.se så hjälper han er med bokningen av extra lunch

Specialkost

Ni anmäler er specialkost i anmälan. Efter att ni har registrerat er anmälan via vår hemsida får ni ett bekräftelsemejl. I det mejlet ges ni möjligheten att logga in och redigera er anmälan. Det är där ni lägger till deltagarförteckning och beställer tilläggstjänster. När ni registrerar antal deltagaravgifter skall ni även ange specialkost för era spelare.